Binnen de gezondheidszorg krijgt u te maken met verschillende mensen: cliënten, bezoekers en eigen personeel.Hoewel je binnen de muren van een zorginstelling niet direct denkt aan agressie of geweld, is het toch belangrijk om de kans op voorvallen te minimaliseren. Het beveiligen van medewerkers betekent dat zij ‘zorgeloos’ hun werk kunnen vervullen, en tegelijk houden we zo de zorg voor iedereen toegankelijk.

Hoe beveiligt DMR de zorg?

De zorg kent verschillende situaties, met diverse emoties. Ook heftige emoties zijn hierop geen uitzondering. Van hulpbehoevende mensen tot familieleden/vrienden en daklozen; iedereen heeft toegang tot de zorg, en binnen dit complexe geheel moeten uw medewerkers risicoloos kunnen werken. Vanuit onmacht kunnen emoties de overhand nemen, welke uitmonden in geweld of agressief gedrag. Door op de juiste manier in te grijpen, zorgen de beveiligers van DMR Security Services ervoor dat de situatie snel weer onder controle is. Door de-escalerend op te treden voorkomen we moeilijkheden, alvorens ze te moeten oplossen. Zo beschermen we uw medewerkers tijdens het uitvoeren van de zorgtaak. Belangrijk en helaas nodig.


Zorgbeveiliging inhuren

Om het welzijn van uw personeel te verzekeren, is het mogelijk om bij DMR ervaren zorgbeveiligers in te huren. Onze medewerkers zijn getraind op verschillende situaties, vanaf het aannemen van een open en vriendelijk karakter, tot het adequaat ingrijpen wanneer situaties uit de hand dreigen te lopen. Door proactief in te grijpen en situaties te herkennen, voorkomen we dat vervelende toestanden plaatsvinden binnen uw zorginstelling. Onze medewerkers zijn:

• Getraind om onverwachte situaties
• Professioneel opgeleid en ervaren in diverse rollen
• Bekend met camera monitoring
• Altijd klantvriendelijk om de zorg toegankelijk te houden

Benieuwd wat we voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Ontdek de voordelen van DMR Security Services. Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven medewerkers de ruimte om hun werk zonder problemen te volbrengen.