Als ondernemer met een eigen winkel wilt u zoveel mogelijk risico’s mijden.


Denk aan kleine diefstal of derving van producten. Geen dag is hetzelfde in het publieke domein, en als ondernemer heb je dagelijks te maken met andere risico’s. De winkelbeveiligers van DMR Security Services zijn getraind op alle situaties, vanaf het klantvriendelijk handelen tot het beveiligen van uw producten.

Kwaliteit in winkelbeveiliging

Het beveiligen van winkels is maatwerk. U wilt een open en klantgericht karakter bewaren, en tegelijk uw bezoekers een veilig gevoel geven. In het publieke domein, zoals binnen uw winkel, krijgt u te maken met verschillende bezoekers en daarmee diverse situaties. Reguliere bezoekers die uw winkel bezoeken voor een aankoop, bezoekers die minder goed ter been zijn, maar ook mensen die met de verkeerde intenties binnenkomen. In al deze gevallen weten onze beveiligers effectief te schakelen van een klantvriendelijke naar een meer actieve beveiligingsrol.


Winkelbeveiligers van DMR Security Services

Beveiligers bij DMR Security Services beschikken over een gedegen opleiding en training. Zij worden actief voorbereid op de diverse situaties die zich binnen een winkel kunnen voordoen. Zo herkennen zij afwijkend gedrag van bezoekers, treden zij klantvriendelijk op door bezoekers te actief te helpen, en maken uiteraard het risico op diefstal zo klein mogelijk. Voor supermarkten en retailers is een open en klantvriendelijk karakter belangrijk. Daarom gaan we samen om tafel om al uw wensen te bespreken. DMR Security Services staat voor maatwerk, veiligheid en betrokkenheid. Direct winkel beveiliging Den Haag.