Direct beveiliging inhuren voor een object, persoon of locatie? Kies voor de unieke spoed beveiliging van DMR Security Services.


Onze ervaren beveiligers staan ad-hoc voor u klaar. Uw urgente verzoek wordt omgezet in maatwerk oplossingen om de situatie de baas te zijn. Wij kunnen snel schakelen en beschikken over getrainde beveiligers om een spoedoplossing tot in de details uit te voeren.

Spoed beveiliging 

Op bepaalde situaties kunt u zich onmogelijk voorbereiden, maar direct schakelen is daarbij meer dan eens vereist. Met de ad-hoc benadering van DMR Security Services ontzorgen we volledig, zodat elke situatie snel onder controle is. In de situaties kan spoedbeveiliging Nederland gewenst zijn:

• Calamiteiten
• Brand
• Diefstal
• Niet-functioneren alarmsysteem
• Storingen

Ten tijde van calamiteiten wilt u vanzelfsprekend dat uw eigendommen en/of medewerkers geen gevaar lopen. Onze spoedbeveiliging zorgt voor een gepaste oplossing in elke situatie, waarbij we zoveel mogelijk uw persoonlijke eigendommen en medewerkers in bescherming nemen. Ook wanneer uw eigen beveiliger (tijdelijk) afwezig is, weten wij met onze spoedbeveiliging en erkende trainingen geruisloos in te vallen. De speciaal getrainde beveiligers van DMR Security Services helpen u in elke denkbare situatie. Als erkende Beveiligingsbedrijf kunt u bij ons beveiligers inhuren voor korte termijn of voor een lange samenwerking.


Dag en nacht beveiliging

Spoedbeveiliging kent geen avondklok. Wij staan dag en nacht paraat om calamiteiten zo adequaat mogelijk op te lossen. Een brand of inbraak brengt risico’s voor de gezondheid met zich mee. U kunt in dergelijke gevallen vertrouwen op de expertise van de ervaren beveiligers van DMR Security Services. Op aanvraag is het mogelijk om spoed beveiliging te bieden met of zonder hond. Zo heeft u de garantie dat we de risico’s voor uw bedrijf of locatie volledig minimaliseren.

Meer weten over onze spoed beveiliging inhuren? Neem dan contact op met DMR Security Services. Wij vertellen u graag hoe we omgaan met spoed beveiliging of acute problematiek. Direct een ervaren beveiligingsbedrijf nodig? Dan kunt u vertrouwen op onze calamiteiten service.

Beveiligingsbedrijf inhuren in Den Haag of een andere locatie? Bij DMR Security is het mogelijk om beveiligers in te huren voor een eenmalige samenwerking of voor de lange termijn. Wij kunnen beveiligers leveren door heel Nederland.