Persoonlijke beveiliging nodig bij chantage, geweld of uit voorzorg? Maak kennis met de expertise en ervaring van DMR Security Services


De beveiliging van DMR

Wilt u onafhankelijk van de Nederlandse overheid altijd beschikken over optimale en persoonlijke beveiliging? Bij DMR Security Services begrijpen we dat als geen ander. Wij zorgen voor adequaat optreden in diverse situaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Omdat u op verschillende en tevens drukke plekken te vinden bent, is persoonlijke beveiliging soms een vereiste. Onze medewerkers zijn getraind op het herkennen van dreigende situaties, maar treden ook op de achtergrond op, zodat u blijft beschikken over voldoende bewegingsvrijheid.


Voel u veilig met persoonlijke beveiliging

Een onveilig gevoel op straat, of zelfs in uw eigen omgeving, is één van de vervelendste gevoelens die u kunt ervaren. Met afgemeten persoonsbeveiliging ontzorgen wij u volledig. Zodoende wordt u niet beperkt in uw dagelijkse bezigheden of werkzaamheden. Een veilige omgeving zorgt voor een prettig gevoel, en dat is precies waar wij ons bij DMR Security Services voor inzetten. Wanneer is persoonsbeveiliging nodig?

• Chantage of afpersing
• Geweld of agressie
• Stalken

Voorkomen heeft bij ons altijd de voorkeur. U kunt ons daarom altijd inschakelen, ook wanneer het puur uit voorzorg is. Met een persoonsbeveiliger voelt u zich beter, en dat merkt u dagelijks. Wij vertellen u graag meer over onze persoonlijke benadering en de voordelen van persoonsbeveiliging.