De ervaren en professionele beveiligers van DMR Security Services realiseren een hoge mate van hospitality voor uw gasten.


We waarborgen het open karakter van uw hotel, en herkennen daarnaast uitzonderlijke situaties. Door proactief en de-escalerend op te treden voorkomen we dat binnen uw hotel geweld of agressie plaatsvindt. Dit resulteert in een situatie waarin gasten zich welkom en op hun gemak voelen.

Hotelbeveiliging inschakelen

Beveiligers hoeven gelukkig lang niet altijd op te treden tegen agressie of geweld. Veel vaker gaat het om het welkom heten van nieuwe gasten. Onze medewerkers zijn getraind op het klantvriendelijk benaderen van de gast, behulpzaam wijzen zij gasten de weg bij de ingang en zorgen voor een goede eerste indruk. Alles waar je als hotel op zit te wachten.

Ook binnen is hotelbeveiliging echter nodig. Zo helpen onze medewerkers bij het vervoeren van koffers en zorgen zij dat deze bij de juiste kamer terechtkomen. Ook worden camera’s geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat alles in het hotel op rolletjes loopt. De hotelbeveiligers van DMR Security Services hebben een flexibele en open houding, en nemen een overwegend dienstverlenende houding aan richting gasten en vast hotelpersoneel. Veel ondersteunende taken helpen uw vaste personeel om zich te kunnen focussen op de belangrijkste taken binnen het hotel.


Van risicoanalyses tot een warm welkom voor gasten

Hotelbeveiliging is een geheel van risicoanalyses om de veiligheid binnen uw hotel te garanderen, tot het klantvriendelijk verwelkomen van uw gasten. De medewerkers van DMR Security Services zijn speciaal getraind op de diverse werkzaamheden waar zij binnen én buiten het hotel mee te maken kunnen krijgen, en dat is zoveel meer dan alleen beveiligen.

Overigens zijn onze medewerkers ook in te zetten bij speciale gelegenheden, denk aan: borrels, board meetings en de beveiliging van VIP-gasten. Ontdek alles over de mogelijkheden van hotelbeveiliging bij DMR Security Services.