Goed verzorgde beveiliging tijdens een avond uit?


Bij uw uitgaansgelegenheid wilt u gasten op een vriendelijke manier welkom heten, zodat zij kunnen genieten van een onbezorgde belevenis. Toch heeft u ongewenst ook weleens te maken met agressieve of beschonken bezoekers. Om een positieve sfeer te garanderen is daarom maatwerk nodig in horecabeveiliging. DMR Security Services zorgt precies daar voor!

Een betrouwbare gastheer

De horeca is een geheel van cafés, bars, restaurants en overige eet- en drinkgelegenheden. En omdat elke horecazaak anders is, ontvangt u een uniek en eigenzinnig publiek. De medewerkers van DMR zijn opgeleid om als portier en echte gastheer te dienen. Een warm welkom voor uw bezoekers, maar ook adequaat wanneer het mis dreigt te gaan. Dit zorgt ervoor dat de sfeer goed blijft, waardoor bezoekers optimaal genieten tijdens het uitgaan. Ook houden we uiteraard speciale rekening met situaties zoals een ontruiming of adequate hulpverlening. Dit om de horeca veilig en aantrekkelijk te maken voor alle typen bezoekers.


Rekening houden met alle veiligheidseisen

De horecaportiers van DMR Security Services hanteren strenge eisen voor beveiliging. Zij handhaven de gewenste sfeer in uw horecagelegenheid, en vervullen tegelijk hun rol als portier. Voor uzelf, uw gasten, maar ook voor uw eigen personeel is klantvriendelijke en betrouwbare beveiliging onmisbaar. DMR biedt maatwerk voor uw horecagelegenheid. Om te bepalen welk type beveiliging bij uw horeca past, komen we graag vrijblijvend met u in contact.