Zowel particulier als zakelijk kan een chauffeur inschakelen aantrekkelijk zijn.


Chauffeursdiensten


Dit is bijvoorbeeld mogelijk wanneer u zelf tijdelijk geen auto voorhanden heeft, u onderweg moet verder werken of zodra een klant van het vliegveld opgehaald moet worden. De chauffeursdiensten van DMR Security Services zijn soepel, betrouwbaar en voordelig. Wij kennen de weg en zorgen voor een vertrouwde rit voor u, uw personeel of de klant.

Wanneer kiest u voor chauffeursdiensten?

u al weg, maar is uw werk nog niet af? Dan heeft u geen kostbare tijd op de weg te verliezen. Laat u vervoeren door een ervaren chauffeur, zodat u zonder stress op de achterbank aan de slag kan. Of wilt u eigen personeel op een veilige manier van punt A naar punt B vervoeren? Ook dan is het verstandig om te kiezen voor de hoogwaardige chauffeursdiensten van DMR Security Services. Onze chauffeurs beschikken over de juiste training om aan te voelen waar u behoefte aan heeft; een leuk gesprek voor onderweg, of een zakelijker type vervoer waarbij u alle rust en ruimte krijgt.

De voordelen van chauffeursdiensten

Bij DMR Security Services hebben we ruime ervaring met chauffeursdiensten. We brengen u graag op de hoogte van onze voordelen. Dat zijn:

• Altijd getraind voor de optimale manier van vervoer
• Ruimte om te werken, terwijl u onderweg bent naar de volgende klus
• Kennis van het wegennet: wij weten de snelste weg te vinden
• Direct inzetbaar: onze chauffeurs zijn al onderweg
• Alleen heen of retour? Onze chauffeurs doen beide!

U reist altijd in stijl. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe, waaronder een extra drankje voor onderweg en luxueuze bekleding om uw comfort te verhogen.


Meer weten over DMR Security Services?

Onze chauffeurs stellen zichzelf graag voor. Maak kennis met onze veelzijdige dienstverlening en ontdek hoe chauffeurs uw tijd op de weg efficiënter maken. Ga veilig de weg op en geniet van een comfortabele rit met DMR Security Services.