Bent u op zoek naar tijdelijke of langlopende bouwplaats beveiliging?


Neem dan contact op met DMR Security Services. Wij verzorgen de gewenste oplossing op locatie, of u nou actief bent op de bouwplaats of deze voor onbepaalde tijd beveiligd moet worden. Waar moet u bij DMR Security Services aan denken als het gaat over bouwplaats beveiliging?

Goede bouwplaats beveiliging

De bouwplaats is een complexe omgeving, waarbij diverse vormen van beveiliging van toepassing zijn. Denk aan de beveiliging van uw eigen medewerkers, zodat zij onbezorgd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook gaat het bij de beveiliging van een bouwplaats over videobeveiliging. U wilt niet dat de bouwplaats wordt betreden door mensen die hier niks te zoeken hebben, en daarbij kan videosurveillance goed van pas komen. Hiermee voorkomt u diefstal, vandalisme of brandstichting op de bouwplaats. Belangrijk en efficiënt op de korte en lange termijn.


Hoogwaardige beveiliging

Bouwplaatsen zijn niet altijd even goed beveiligd, en dat kan problemen opleveren. Voor uw medewerkers, maar ook buiten werktijd. Met adequate bouwplaats beveiliging kunnen risico’s worden ontlopen of beperkt. Op locatie kunnen wij u eveneens adviseren over de manier waarop beveiliging op de beste manier kan worden toegepast. Dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiliging van bouwplaatsen voorzien wij u van een afgemeten advies.

Wat valt er allemaal onder bouwplaats beveiliging?
• Brandmelders- en ontruimingssystemen
• Beveiliging tegen inbraak, vandalisme en meer
• Controle van de entree (tegen onbevoegden)

Met onze hoogwaardige beveiliging zorgen we ervoor dat uw bouwplaats van A tot Z beveiligd is. Ontdek alles over de excellente integratie van toegangssystemen en adequate beveiliging van bouwplaatsen, onafhankelijk van locatie en omvang. DMR Security Services adviseert u graag.