DMR Security Services biedt maatwerk, want geen enkele organisatie, locatie of situatie is hetzelfde.


De betrokkenheid van onze medewerkers zorgt er elke dag weer voor dat u de beste beveiliging en service op locatie ervaart. Onze beveiligers doen meer dan alleen beveiligen: we zijn open en klantvriendelijk, en daarmee ook geschikt als hospitality specialist. U creëert daarbij op hetzelfde moment een veilige en aantrekkelijke omgeving voor uw medewerkers en bezoekers.


Als erkende beveiligingsbedrijf is de beveiliging van uw bedrijfspand, winkel of locatie in goede handen. Onze expertise komt dagelijks terug in onder meer objectbeveiliging, de horeca, hotels, zorginstellingen en chauffeursdiensten. Veelzijdig en toch gespecialiseerd op diverse gebieden.

Een inspirerende omgeving, open voor iedereen en toch de optimale beveiliging op locatie? Kies dan voor de beveiligers van DMR Security Services. Wij verzorgen uw beveiliging en service tot in de details en met de hoogste kwaliteitswaarborg. Beveiligingsbedrijf waarbij u beveiligers kunt inhuren voor een eenmalige samenwerking of voor de lange termijn.

Vacatures

Op zoek naar een uitdagende functie in de beveiliging en heb jij het in je om jezelf in iedere situatie dienstbaar op te stellen? Ontdek de vacatures van DMR Security Services. Onze klanten zijn divers, en dat wordt ook van jou gevraagd. Als beveiliger ben je bekend met openingsrondes, opvolging van een alarm en hospitality richting bezoekers. Ontdek hoe jij jezelf kan ontwikkelen bij Beveiligingsbedrijf DMR. Wij staan voor de hoogste kwaliteit in beveiliging, jij ook?


Camerasystemen

Onze camerasystemen zorgen ervoor dat uw bedrijf tijdens én na sluitingstijd optimaal beveiligd is tegen diefstal of fraude. De camera’s zijn voorzien van de laatste technologie, scherpe elementen en high-end kwaliteit. De ideale systemen voor winkels, bedrijfspanden en objecten. Wat wilt u beveiligen? Maak kennis met de moderne videobeveiligingssystemen van DMR Security Services.

Wat is het doel van uw beveiliging: detectie, identificatie of herkenningssoftware? Dit heeft invloed op het type camerasystemen dat voor u gewenst is. Wilt u personen kunnen herkennen, dan wilt u de beschikking hebben over camera’s met een hoge resolutie en gespecificeerde software. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of u de camera’s binnen en/of buiten wilt plaatsen. Hoe zit het met de lichtinval, afstanden en unieke hoeken? Bij DMR Security Services houden we rekening met alle aspecten om de optimale beveiliging van uw pand of object te garanderen.

Camera’s zijn niet alleen een vereiste voor uzelf, ze schrikken ook af voor ongewenste personen bij uw bouwplaats, object of pand. De camerasystemen van DMR Security Services zijn efficiënt bij het bestrijden van vandalisme of calamiteiten. Wij vertellen u hier graag meer over.